2016-02-26 01:13:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nehezen koncentrál a munkára

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap kissé vontatottan indul. A Hold a Mérleg jegyében áll, emiatt fáradt és feszült lehet. Igyon legalább óránként egy pohár vizet, ez ad egy kis lendületet. A családjában is adódhatnak kisebb-nagyobb problémák.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Teljes nyugalomban telik a nap, jól halad a feladataival, senki nem zavarja a munkában. Estefelé viszont konfliktus adódhat abból, hogy egy önhöz közel álló személy félreérti a szavait, és megsértődik. A veszekedés sajnos véget vet a jó hangulatának.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap már a Halak jegyében jár. Most nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ön azt eltervezte. Valahogy minden félresikerül… Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, a fontos intéznivalókat halassza máskorra!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap már a Halak jegyében jár, és önt ez érzékennyé és sértődékennyé teszi. Fontos, hogy rugalmas maradjon, ha makacsul ragaszkodik az eredeti terveihez, akkor csalódás érheti! Délután egy családtagjának lesz szüksége a segítségére.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygóállások azt jelzik, hogy valamelyik rokona kér öntől segítséget. Ön a talpraesettségével rögtön megoldást talál a problémára. Délután már koncentrálhat a munkára, hamar behozza a lemaradását.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, és kapcsolódik a Plútóhoz. Ez a családtagokkal kapcsolatos problémákat jelzi. A nehéz helyzetekben is sikerül megtalálnia a megfelelő, megnyugtató szavakat, ezzel sokat segíthet. Este egy telefonhívás fog önnek kellemes meglepetést szerezni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold szemben áll az Uránusszal, emiatt egy kicsit álmodozó hangulatban lehet ma. Nehezen koncentrál a munkára, folyton elkalandoznak a gondolatai. Este próbáljon meg egy kicsit kikapcsolódni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap a Halak jegyében jár. Ma újra felveheti a kapcsolatot rég nem látott ismerőseivel. A pénzügyeinek kedveznek a bolygóállások, az üzleti életben kiemelkedő sikerre számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap a Halak jegyében áll, és ez sok erőt elvesz öntől. Hamarabb elfárad, és szétszórttá válik. Jobb, ha ma nem hoz fontos döntéseket. Közeledjen nyitottabban az emberekhez, jól fogják fogadni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap már a Halak jegyében jár. Ez javítja az ön esélyeit a sikerre, de ezért önnek is sokat kell dolgoznia! Tegye félre a kételyeit, magabiztosan álljon elő a terveivel. Fordítson több időt a párjára, mert mostanában kissé elhanyagolta őt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap már a Halak jegyében jár, ez kedvező önnek. Főként az anyagiak terén várható pozitív fordulat, az is elképzelhető, hogy fizetésemelést kap.

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai lesz a hét legjobb napja! Remekül halad a feladataival, és a szerencse is ön mellé áll, váratlan, örömteli meglepetésben lehet része. Délután, ha teheti, találkozzon a barátaival, fontos híreket kaphat tőlük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: